Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er forskjellen på en slipemaskin?

Tid: 2022-04-24 Treff: 31

Nøkkelprosessen og den siste prosessen med kryssfinerproduksjon er slipedelen. Hvis slipemaskinens ytelse ikke er god, vil det føre til at den forrige prosessen ble ubrukelig arbeid. Spesielt for høykvalitets møbelpaneler krever paneloverflaten ikke noe bølgemønster. Mange fabrikkers slipemaskin kan ikke få noen bølgemønsterforespørsel. Selv om de garanterer ikke vil ha bølgemønster på brettoverflaten, men etter å ha brukt sandmaskin i et halvt år, vil brettoverflaten se bølgemønster.

Nå er det mange slipemaskinfabrikker, kvaliteten og prisen har også stor forskjell. Det avhenger hovedsakelig av detaljene til maskinen. Tilbehør er den mest grunnleggende betingelsen for langvarig bruk av maskinen, hvis en maskinprisforskjell kan komme opp i 30-40% av totalbeløpet. Har du noen gang tenkt på hva slags tilbehør bruker de? Noen konfigurasjoner er ubrukelige uten et visst teknisk nivå, for eksempel transportplattform. Dette er et problem som uunngåelig vil oppstå etter et års bruk av slipemaskin. De sier alle slitesterkt materiale. Hvilket materiale er det? Hvordan behandler du en slitesterk stålplate til en flathet på 0.05 mm? Så hva er forskjellen på slipemaskin? Her sammenligner vi tung og lett slipemaskin.

Kraftig slipemaskin
4-1Strammeruller bruker innebygde lagre med høyere hastighet, brukstiden er tre ganger mer enn vanlig lager med sete, trepulverforebygging, vanntett.
4-2Rammen er dannet ved integrert sveising, den øvre og nedre er sveiset av firkantede rør, og glødet etter sveising. Den integrerte rammen har ingen forvrengning innen 3 år, det er den nødvendige garantien for nøyaktighet av sandskjæring.
4-3Transportbåndet er laget av stålkonstruksjon og har armeringsjern inni, som sikrer at slipenøyaktigheten påvirkes av deformasjon under drift. Slitasjemotstanden til transportbåndet er mer enn fem ganger større enn marmortransportøren.
4-4Løftestrukturen er laget av tinnbronsemateriale, som sikrer at nøyaktighetsfeilen til transportbåndet ikke endres når den løftes mer enn 10000.


Lett vektslipemaskin
4-5Bruk vanlig lager med sete, ikke støvtett, trenger regelmessig vedlikehold.
4-6Rammen er sveiset med separat kanalstål, som har dårlig stabilitet, lett totalramme og ingen sviktbehandling.
4-7Granittmarmor brukes til transport. Fordelene er god vanntetting, men ulempene er ikke-slitasjebestandige. Etter lang tid vil den slites alvorlig, og den kan ikke brukes til kalibreringssliping.
4-8Løftedelen bruker vanlig støpejern. Etter at løftetidene er lengre, er feilen større, og den er lett å prikke, noe som gjør løftet vanskelig. Over tid er slipefeilen veldig stor.


Takk for at du leste denne artikkelen. Håper vår forklaring vil hjelpe deg å kjenne tydelig forskjellen mellom tung og lett slipemaskin.

Forrige: Om kryssfiner produksjonslinje

Neste: Hvordan lage en 3 mm møbelplate

ONLINE